Network Menu

Ordförande har ordet

 


Hälsning från ordförande Marita Viksten

Jag är så glad och tacksam att jag fick uppleva 40-årsfirandet av Swea den 11e maj här i Kuala Lumpur.  Ett stort tack till vår dedikerade festkommitté för en lyckad tillställning! Hela helgen har vi kunnat höra skönsång och följa glada, fina och vitklädda Sweor från all världens hörn. Men att få dela den här minnesrika kvällen med många av er Sweor i Kuala Lumpur får nog betraktas som årets höjdpunkt hitintills! Tänk att något som hade sin början i ett garage, tack vare Agneta Nilsson, i Manhattan Beach var ett frö till ett sådant spännande och alldeles unikt nätverk med nästan 7000 medlemmar idag. 

Sommaren närmar sig, några har redan åkte hem på sommarlov och andra åker mycket snart. Men än finns det en del programgodbitar kvar! Vad sägs om vinprovning med vår alldeles egna sommelier, kaffemorgon, bokklubb och sist men inte minst ett sommarmingel den 30e maj. Vi tar chansen att fira Swea 40 år igen för alla er som inte kunde närvara i helgens festligheter men vi passar också på att önska varandra en fin sommar under sköna former! Så, håll utkik på Facebook och varmt välkomna alla fina Sweor i Kuala Lumpur! 

Väl bemött!

Marita Viksten

Ordförande

2018 års informativa årsmöte är avklarat och alla vi som närvarade fick avnjuta goda semlor tillsammans med ett härligt glatt gäng ”Sweor”. Som nytillträdd ordförande efter Pia Ridström ser jag fram emot allt nytt jag kommer lära mig av alla er aktiva medlemmar. Vi har massa spännande aktiviteter att se fram emot, som vår eminenta programgrupp har satt ihop, inför våren. Det kommer bli fartfyllda aktiviteter såsom go-cart och forsränning men också lite lugnare aktiviteter som batikmålning och undervisande möten som t.ex. med The Hive – Bulks food där vi får lyssna till Claire S. och” A talk about living A Zero Waste Lifestyle.” Detta är bara ett axplock av allt som händer i vår. Samtliga aktiviteter hittar ni som vanligt på Swea Kuala Lumpurs Facebook sida.

Sist men inte minst så bjuder vi in till Världens största 40-årsfest! Den 11 maj firar vi att Swea grundades av Agneta Nilsson i Los Angeles 1979 och då är alltså alla 7000 medlemmar inbjudna att fira jubilaren i respektive SWEA-avdelning jorden runt. Här i Kuala Lumpur kommer vi klä oss i vitt som sig bör, duka i blått och gult och fira naturligtvis! Håll utkik på Facebook för mer information!

Mig når bäst på min mail marita.viksten(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com. All input och alla frågor är välkomna!

Väl mött!

Marita Viksten

Styrelseordförande