Network Menu

Ordförande har ordet

Hälsning från ordförande Marita Viksten

 

2018 års informativa årsmöte är avklarat och alla vi som närvarade fick avnjuta goda semlor tillsammans med ett härligt glatt gäng ”Sweor”. Som nytillträdd ordförande efter Pia Ridström ser jag fram emot allt nytt jag kommer lära mig av alla er aktiva medlemmar. Vi har massa spännande aktiviteter att se fram emot, som vår eminenta programgrupp har satt ihop, inför våren. Det kommer bli fartfyllda aktiviteter såsom go-cart och forsränning men också lite lugnare aktiviteter som batikmålning och undervisande möten som t.ex. med The Hive – Bulks food där vi får lyssna till Claire S. och” A talk about living A Zero Waste Lifestyle.” Detta är bara ett axplock av allt som händer i vår. Samtliga aktiviteter hittar ni som vanligt på Swea Kuala Lumpurs Facebook sida.

Sist men inte minst så bjuder vi in till Världens största 40-årsfest! Den 11 maj firar vi att Swea grundades av Agneta Nilsson i Los Angeles 1979 och då är alltså alla 7000 medlemmar inbjudna att fira jubilaren i respektive SWEA-avdelning jorden runt. Här i Kuala Lumpur kommer vi klä oss i vitt som sig bör, duka i blått och gult och fira naturligtvis! Håll utkik på Facebook för mer information!

Mig når bäst på min mail marita.viksten(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com. All input och alla frågor är välkomna!

Väl mött!

Marita Viksten

Styrelseordförande