Kuala Lumpur

Kontakta oss

Allmänna frågor kontakta våran Ordförande: sweakualalumpur@swea.org

Frågor om medlemskap kontakta våran Medlemsansvarig: kualalumpur.medlem@swea.org

2023

Styrelsen kuala lumpur

Här hittar du alla oss som sitter med i årets styrelse.

Ordförande
Linda Tinaeus

 

Jag är uppvuxen i Norrköping. Men har hunnit passera både Sundsvall, Örebro, Uppsala och Stockholm innan jag hamnade i Kuala Lumpur. Hit kom jag hösten 2016. Det var när jag flyttade hit som jag gick med i SWEA.

På  min fritid  gillar jag att resa. Under min tid i Malaysia har vi rest runt och upptäckt det vackra som finns i Malaysia och dess omgivning. Jag gillar också att springa.

sweakualalumpur@swea.org

 

Viceordförande och Donationsansvarig
Jenny Westin
Medlemsansvarig
Lydia Orlowski
Sekreterare
Tatjana
Kassör
Anna Bruksås

 

Jag är uppvuxen i ett litet samhälle utanför Timrå men numera har jag min fasta punkt i Sverige i Hölö utanför Södertälje. Jag flyttade med min familj till KL i september 2022 då min man fick en tjänst här. Vi har tidigare bott i Förenade Arabemiraten (Dubai) och i Kina (Shanghai). I SWEA KL blev jag medlem i Januari 2022. Det bästa med SWEA är alla fantastiska kvinnor som delar med sig av sina erfarenheter, ger tips och råd. Det är en härlig gemenskap och det anordnas roliga aktiviteter.

På min fritid motionerar jag gärna och älskar att besöka nya platser. Eftersom jag är relativt ny i KL har jag fortfarande mycket kvar att utforska av staden och ser väldigt fram emot allt fantastiskt som jag har förstått finns att uppleva här

Programgruppsansvarig
Jenny Holloway
Webbansvarig
Maria Dofeldt

 

Jag är född i Stockholm men växte upp i Västerås. Bott i Stockholm, Eksjö och Ängelholm efter skoltiden. Innan jag kom till Kuala Lumpur, sommaren 2022, bodde jag i Cluj i Rumänien i 7 år.

Jag älskar att lära mig nya saker och utforska. Min passion är djur, framför allt hundar och min katt. Jag har 2 rescue dogs från Rumänien och en omplacering som jag fått sedan jag flyttat hit. Fascinerande hur en 10 årig mini Pudel som bara hört kinesiska förstår svenska. Det är därför de kallar mig ”Dog wisper”.

övriga kontakter

titel titel
namn namn namnsson

Ansvarsområde i kort

mailadress@epost.zzz

titel titel
namn namn namnsson

Ansvarsområde i kort

mailadress@epost.zzz

titel titel
namn namn namnsson

Ansvarsområde i kort

mailadress@epost.zzz


följ oss på sociala medier

Kontakta swea intl.

Har du frågor gällande vår organisation på ett globalt plan? Då är du välkommen att kontakta SWEA INTERNATIONAL.