Network Menu

En hälsning från Marita Viksten, styrelseordförande

Hälsning från Styrelseordförande

Tänk, det har redan gått ett år! Mitt första år som styrelseordförande svischade bara förbi!

Förra veckan hade vi Sweor i KL årsmötet och som vanligt var det en härlig skara svenskor som samlades och njöt av semlor och i år fick vi också titta på en liten miniutställning av några av våra kreativa Sweor.

Vi är många nya styrelsemedlemmar i år och jag önskar alla er varmt välkomna till styrelsen! Jag ser verkligen fram emot att få fortsätta utvecklingen av Swea Kuala Lumpur tillsammans med er och jag tror att vi tillsammans kan skapa något riktigt bra för alla våra medlemmar samtidigt som vi har kul ihop. 

Det finns två nya roller i styrelsen från och med 2020. Det är en roll som specialrådgivare som vi har tilldelat vår klippa Anki Cederkvist, som har lämnat över kassör- och medlemsposten till Maria Bendt och Lydia Orlowski, efter många års lojalt och troget arbete. Vad vore Swea utan dig Anki och vi är så glada att du stannar och stöttar oss nykomlingar! Den andra nya rollen är kommunikationsansvarig som vi har tilldelat Karin Wafa som är vår alldeles egna klippa på bildmaterial och social media. I dagsläget är vi tre personer som arbetar med hemsida, Facebook och Instagram och det behövs för vi vill synas!

Programgruppen har jobbat engagerat igen och programmet för hela våren är satt! Det är kaffemorgnar med intressanta föreläsningar, besök på museum, värvningskväll, health talk på sjukhuset Prince Court, skybars med respektive, ja ni hör ju en otroligt rolig blandning av aktiviteter att se fram emot. Som vanligt så hittar ni programmet på hemsida, Facebook och Instagram. Glöm inte betala er medlemsavgift så att ni inte missar något av allt detta roliga som händer våren 2020!

Närmast ska jag sätta mig med donationsgruppen och äntligen få planera inköp och utförandet av vår godkända donation till Our Malaysia. Ni kommer kunna följa vårt arbete på webben så håll utkik. Alla ni som vill hjälpa till är välkomna såklart!

Alla idéer och all feedback från er medlemmar gör att vi springer fortare och bättre så låt oss veta vad ni vill. Alla förslag är välkomna! Våra kontaktuppgifter hittar ni här https://kualalumpur.swea.org/adressuppgifter-till-swea/. Fortsätt gärna också att vara lika aktiva på Klotterplanket, vår alldeles egna unika anslagstavla, och än är det inte försent att anmäla sig till Träna med Swea på FB. Vem vet vi ses kanske i KLCC parken om 30 min?! 

Varmaste Hälsningar

Marita Viksten

Styrelseordförande Swea Kuala Lumpur